LightWeb
LightWeb


 LightWEB
LightWeb
LightWeb

  
 
- ÅPNE DAGER -

                                                     I forbindelse med Øko-uka 2017 er det åpne gårder over hele landet.

Også på Småbruket blir dette markert med åpen dag lørdag 23. september kl. 11-15. Tema: økologisk hagebruk - med fokus på bær, rabarbra og litt urter.  Hvordan beskjære rips og solbær, hvordan få til enkle bringebærfelt og jordbær. Vandring i hagen med tips og råd underveis. Kaffe og enkel servering på låven. - ÅRSPROGRAM 2017


Småbruket prøver å være et aktivt kulturformidlingstilbud. Ikke bare gjennom den daglige drift, men også gjennom våre temadager, kurstilbud, kulturverksted, "Førjul på Småbruket" og presentasjon av utøvende kunstnere i galleriet. Tilbudet vil variere fra år til år.


TRANSPORT
For grupper kan Småbruket ordne med minibuss til og fra Oppdal sentrum, pris fra kr. 100,- pr. pers. Ta kontakt for bestilling.

MAI
Vårpub -

JUNI

21. Oppdal Hagelag - åpent arrangement på Småbruket
AUGUST
11. - 13.    Småbruket deltar på Rennebumartna - Berkåk sentrum i Rennebu


SEPTEMBER

22. kl. 20.00  Pub på Småbruket

23. kl.11-16   Åpen dag i forbindelse med landsdekkende arrangement Økouka 2017. Tema: økologisk hagebruk  - bær, rabarbra og litt urter.

OKTOBER
7. - 8. Småbruket deltar på Fjell- og Fårikålfestivalen

NOVEMBER/DESEMBER 
1. des - kl. 20.00 AdventsPub på Småbruket

2. - 3. des.  Førjul på Småbruket. Åpent 11-17 begge dager.

9. - 10. des. Førjul på Småbruket. Åpent 11-17 begge dager. * Med forbehold om endringer i programmet

 - FØR Jul PÅ SMÅBRUKET -Hvert år de to første helgene i advent arrangeres det "Førjul på Småbruket" Dette er et arrangement der en har lagt vekt på å få presentert lokal skaperglede og allsidig produksjon av hjemmelagde håndtverksprodukter. Videre er arrangementet en avkoblende møteplass i en litt hektisk førjulstid.

Siste Førjul på Småbruket i 2016 var det med 30 utstillere med lokal mat, husflid, håndverk, kunst og dekorasjoner. Arrangementet var godt besøkt, det ble ny publikumsrekord og ny omsetningsrekord.

Juletre, julenisse, julenek, åpen gårdsbutikk, salgsutstilling, varme smultringer, sosialt treffsted og muligheter for en god julehandel, har gjort "Førjul på Småbruket" til et meget populært arrangement.Til deg som produsent på Førjul:
Småbruket har utviklet et enkelt merkelappsystem, som gjør at vi enkelt selger varen for deg, uten at du trenger å stille med egen bod. I provisjon tar vi 22 % av solgte varer, varens utsalgspris blir altså prisen du skal ha + provisjon. Merkelappene og annen nyttig informasjon sendes deg som produsent når du melder deg på arrangementet. Og husk at du kan stille med 2 produkter eller 40, det spiller ingen rolle - men vi vil gjerne få til et mangfoldig julemarked i årets Førjul.

Ønsker du, eller vet du om noen som har varer som burde være med på "Førjul på Småbruket" 2017? Ta kontakt allerede nå - påmeldingsfrist 10. november.

LightWeb


SMÅBRUKET

Kontaktperson: Gro og Jon Aalbu
Adresse: Småbruket, N-7342  LØNSET
Mobil: +47 97680853
E-post:
 smabruket@oppdal.com 
TILBAKEMELDINGER


FACEBOOK

YR.NO
GOOGLEMAP
© LightWeb